Doneer nu!

NL53 INGB 000 580 7717

18-7-2014

Versterk ons team

U wilt graag zelf bijdragen aan een betere wereld? Bij Stichting Faso kunt u op allerlei creatieve manieren uw kennis, kunde en energie kwijt. Stichting Faso is op zoek naar uitbreiding van haar team en zoekt bestuursleden en vrijwilligers.

Bestuursleden

Wij zoeken enthousiaste bestuursleden die affiniteit hebben met Afrika en die het fijn vinden om bij te dragen aan ontwikkeling in één van de armste landen ter wereld. Het is prachtig werk dat veel voldoening geeft. Het bestuur komt ongeveer om de 6 weken bij elkaar in de omgeving van Utrecht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met voorzitter Cees Boekelo, tel. 06 – 16 80 01 03.

Vrijwilligers

Vrijwilligers bieden het bestuur ondersteuning, bijvoorbeeld bij een bepaald thema, fondsenwerving of communicatie. Ook kunnen vrijwilligers helpen bij acties die door het jaar heen worden gehouden. U bepaalt zelf hoeveel tijd u aan de stichting besteedt.

Wij zoeken:

  • Young Professionals 
    Ontwikkeling hoeft niet alleen in Burkina Faso plaats te vinden. Stichting Faso draagt graag bij aan de vaardigheden van haar vrijwilligers. Vele handen maken licht werk en het werk dat bij Stichting Faso verricht moet worden is vaak zeer praktisch van aard. Als vrijwilliger kun je bij ons dus een hoop leren en praktijkervaring opdoen. Zo werken wij graag met leerlingen die een maatschappelijke stage moeten doen, maar ook met studenten ontwikkelingsstudies bijvoorbeeld, of studenten communicatie. 
  • Professionals  
    Ben je al doorgewinterd? Dan kan de stichting waarschijnlijk juist weer veel van jou leren! Stichting Faso werkt in thema's zoals onderwijs, ICT, landbouw en water. Het stimuleren van ondernemerschap vinden wij belangrijk. Bent u een expert op een van deze vlakken, ZZP-er of werkt u in het MKB? Wilt u bijdragen aan ontwikkeling? Wij horen graag van u!
  • Maar vooral U!
    Voelt u zich niet aangesproken door bovenstaande benamingen, maar wilt toch een steentje bijdragen? Dat komt goed uit, want wat we vooral nodig hebben zijn mensen met het hart op de juiste plaats, een beetje tijd en zin om de mouwen op te stropen.